Ηρθαν από την …Καρδίτσα και έκλεψαν αυτοκίνητο Λαρισαίας – Το ρυμούλκησαν με τριχιά στην Φαρσάλων!

1244

Τρεις Καρδιτσιώτες, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, είναι οι δράστες της απίστευτης κλοπής αυ­τοκινήτου 33χρονης Λαρισαίας.
Μια κλοπή που συ­νέβη τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου, με τους κλέφτες να ρυμουλκούν με τριχιά το κλεμμένο αυτοκίνητο της Λαρισαίας και παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ανενόχλητοι να το μεταφέρουν στην Καρδίτσα.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία κατέληξε στους τρεις δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δυστυχώς για την 33χρονη Λαρισαία το αυτοκίνητό της δεν βρέθηκε τελικά. Παρά τις έρευνες σε σπίτια, ποιμνιοστάσια και μάντρες στην Καρδίτσα, οι δράστες ή κάποιος εκ των δραστών εκτιμάται ότι πρόλαβε και το μεταπώλησε με σκοπό όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τη διάλυση και τη διάθεσή του σε ανταλλακτικά.

Οι δράστες μίσθωσαν αυτοκίνητο και μετέβησαν στη Λάρισα με σκοπό την κλοπή, ενώ ένας από τους τρεις Καρδιτσιώτες, και συγκεκριμένα ο 34χρονος έχει «ειδικότητα» στις κλοπές αυτοκινήτων, καθώς σύμφω­να με τις ίδιες πληροφορίες είναι «γνώριμος» των διωκτικών αρχών από παλιότερες υποθέσεις.
Η κλοπή σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της 11ης Απρι­λίου στη συνοικία της Ανθούπολης όπου η 33χρονη Λαρισαία είχε σταθμεύσει και ασφαλίσει το αυτοκίνητό της, τύπου Smart έξω από το σπίτι της.

Οι τρεις κλέφτες ηλικίας 25,34 και 35 ετών, νοίκιασαν αυτοκίνητο στην Καρδίτσα με το οποίο μετέβησαν στη Λάρισα με σκοπό την κλοπή σύμφωνα με την αστυ­νομική έρευνα, ψάχνοντας σε διάφορους δρόμους. Φθάνοντας στην οδό Φαρσάλων εντόπισαν το Smart της 33χρονης και ένας από τους δράστες έσπασε το πίσω τζάμι και έτσι μπήκε στο αυτοκίνητο. Επειδή δεν μπόρεσαν να το θέσουν σε κίνηση, αποφάσισαν να το ρυμουλκήσουν. Kάνοντας λοιπόν οπισθοπορεία με το δικό τους αυτοκίνητο επί της Φαρσάλων προ­σέγγισαν το Smart στον δρόμο όπου ήταν σταθμευμένο και το έδεσαν με τριχιά. Ένας κ των δραστών κάθισε στη θέση του οδηγού στο κλεμμένο αμάξι και ρυμουλκώντας το, το μετέφεραν… ανενόχλητοι στην Καρδίτσα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποίησε προχθές τα στοιχεία των τριών Καρδιτσιωτών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία μεταξύ των οποίων και ο 34χρονος, ο oποίος είναι γνώριμος από παλαιότερες κλοπές αυτοκινήτων και πάλι στη Λά­ρισα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο ενώ δεν απέδωσαν οι έρευνες (σ.σ. δυστυχώς για την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου) για τον εντοπισμό του κλεμμένου Smart.
Αστυνομικοί ερεύνησαν τα σπίτια των δραστών στην Καρδίτσα, ποιμνιοστάσια και μάντρες αυτοκινήτων, αλλά εκτιμάται ότι το κλεμμένο Smart μεταπωλήθηκε για ανταλλακτικά.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ