“Και εγένετο Αγγλόφωνο Τμήμα Ιατρικής του Παν. Θεσσαλίας στη Λάρισα”

144

Σε ανάρτησή του ο κ. Δημήτρης Μπόγδανος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφέρει:

“….και εγένετο Αγγλόφωνο Τμήμα Ιατρικής του Παν. Θεσσαλίας στη Λάρισα.
θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της Γεν. Συνέλευσης που με εξέλεξαν Διευθυντή του Προγράμματος και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Αγγλόφωνου Προγράμματος Σπουδών Ιατρικής του Παν. Θεσσαλίας.
Ένα εγχείρημα που σκοπεύει στην εξωστρέφεια του Τμήματος και την παράλληλη αναβάθμιση και βελτιστοποίηση της εκπαίδευσης των φοιτητών μας.
Το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας αποκτά ξενόγλωσσο πρόγραμμα σπουδών ιατρικής που αναμένεται να λειτουργήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο με σκοπό να φιλοξενήσει φοιτητές από όλο τον κόσμο που θα τους εκπαιδεύσει στην επιστήμη της ιατρικής στην Λάρισα, την πόλη που έλαμψε ο Ιπποκράτης, μια από τις 150 καλύτερες Ιατρικές σχολές της Ευρώπης.
Με μεθοδικότητα και στρατηγική, το εγχείρημα θα στεφθεί με επυτυχία λόγω της εξαιρετικής, άοκνης και ανιδιοτελούς προσπάθειας δεκάδων ανθρώπων επί δύο έτη, από τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος μέχρι το διοικητικό προσωπικό.
Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρθώ, στη συμβολή της Διοίκησης του Πανεπιστημίου που αγκάλιασαν το έργο (Πρυτάνεις Χ. Μπιλλίνη και Ζ. Μαμούρη), τους αντι-πρυτάνεις, το Συμβούλιο Διοίκησης και τη Σύγκλητο αλλά κυρίως τις Διοικήσεις του Τμήματος Ιατρικής (τον Πρόεδρο Θ. Καραχάλιο και τον Αν. Πρόεδρο Α. Ζιμπή που διοργάνωσαν και πιστοποίησαν επιτυχώς το πρόγραμμα) και τους Α. Γιαννούκα και Ι. Τσούγκο που πρωτοστάτησαν στην έναρξη της φιλόδοξης προσπάθειας καθώς και την Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους Καθηγητές Γ. Βασιλόπουλο, Α. Δαπόντε, Α. Ζιμπή, Ι. Μπαλογιάννη, Γ. Σίμο, Ι. Τσούγκο, Ι. Χατζηιωάννου που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας με αίσθημα ευθύνης το δύσκολο αυτό εγχείρημα στο οποίο προσέφεραν και οι καθηγητές Μ. Σπελέτας, Α. Βασιλάκη και η Ε. Γώγου της ομάδας εργασίας.
Πορευόμαστε με στόχο την αριστεία χωρίς παρενθέσεις…..
George Vasilopoulos Zibis Aris Alexandros Daponte Yannis Tsougos Jiannis Hajiioannou Ioannis Balogiannis Αθανάσιος Γιαννούκας Καραχάλιος Θεόφιλος Ζήσης Μαμούρης
https://medical.edu.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ