Και οι ΤΚ Μάνδρας, Ραχούλας, Κουτσόχερου, και Αμυγδαλέας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

111

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΛΛΑ-ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται οι Τοπικές ΚοινότητεςΜάνδρας, Ραχούλας, Κουτσόχερου, και Αμυγδαλέας, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατόπιν επικοινωνίας του με τονγενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, τονπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά από επαφές του με πολλούς κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας και την αμεσότητα αποκατάστασης των ζημιών και στην περιοχή τους, επικοινώνησε τόσο με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, όσο και με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, και ενημερώθηκε ότι έχει ζητηθεί από την Πολιτική Προστασία να κηρυχθούν και οι παραπάνω περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των αναγκών και τη διαχείρισητων συνεπειών των καταστροφικών σεισμών.
Κατόπιν τούτων, ο κ Κέλλας δήλωσε τα ακόλουθα:
«ΟιΤοπικές Κοινοτήτες Μάνδρας, Ραχούλας, Κουτσόχερου και Αμυγδαλέας κηρύσσονται σε κατάστασηέκτακτης ανάγκης, όπως και οι άλλες σεισμόπληκτες περιοχές.
Θα είμαστε κοντά στους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τη σεισμική δραστηριότητα, μεταφέροντας στους αρμοδίους τα προβλήματα που προκύπτουν από την επίπονη και μακρά διαδικασία αποκατάστασης των καταστροφών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here