Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στον Τύρναβο

512

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», σε έναν μήνα πρόκειται να κατεβάσει ρολά η Εθνική Τράπεζα στον Τύρναβο.

Είναι ένα σενάριο το οποίο είχε γίνει γνωστό από πέρυσι, όμως η κίνηση δεν υλοποιήθηκε τότε για άγνωστους λόγους. Σήμερα όμως όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ανατραπεί κάτι τέτοιο, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη οι υπάλληλοι έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την εργασιακή τους συνέχεια.
Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα χιλιάδων κατοίκων του Τυρνάβου και των γύρω χωριών, καθώς οι οικονομικές συναλλαγές θα γίνονται είτε διαδικτυακά, είτε μέσω αυτόματων μηχανημάτων.
Πριν από λίγο διάστημα έκλεισε το υποκατάστημα της Alpha Bank στον Τύρναβο, ενώ αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς σύμφωνα με τους εργαζόμενους, στο πλαίσιο του πλάνου αναδιάρθρωσής της και μετάβασής της στην ψηφιακή εποχή, στοχεύει να εφαρμόσει σταδιακά ένα ψηφιακό μοντέλο με περισσότερα μηχανήματα και λιγότερους εργαζόμενους.
Εν τω μεταξύ, στην πόλη της Λάρισας, όπως έγραψε προ ημερών η «Ε», κλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη συνοικία της Φιλιππούπολης στις 3 Νοεμβρίου, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς κήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία, για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ