Κόκκαλης σε κυβέρνηση: Σώστε τώρα από τον «πνιγμό» τα παρακάρλια χωριά

376

Να αναλάβει άμεσα όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση ώστε να μην πλημμυρίσουν τα χωριά που βρίσκονται δίπλα στη λίμνη Κάρλα λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, καλεί ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, τους συναρμόδιους υπουργούς Περιβάλλοντος και Υποδομών κ.κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και Κώστα Σκρέκα αντίστοιχα.
Ο κ. Κόκκαλης καταθέτει αναφορά στην οποία επισυνάπτει δηλώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλου πως εάν ανέβει ακόμη 60 εκατοστά η στάθμη της λίμνης Κάρλας θα πλημμυρίσουν χωριά με πρώτο το Σωτήριο. Ο κ. Νασιακόπουλος συμπληρώνει επίσης ότι «Ως Δήμος Κιλελέρ σήμερα καταθέσαμε και επίσημα να δοθεί λύσει από εξιδεικευμένους ανθρώπους γιατί αυτό που μπορούσε να κάνει ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Από εδώ και πέρα δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους φαινόμενα».
Ο Λαρισαίος βουλευτής καλεί άμεσα την κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα ώστε να αποφευχθεί η ολοκληρωτική καταστροφή στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ