Κορονοϊός: Γέμισαν οι Εντατικές στη Λάρισα

181

Μέσα σε λίγες ώρες το τέταρτο και τελευταίο διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου, κατελήφθη από ασθενή με κορωνοϊό που μεταφέρθηκε από Νοσοκομείο της Λάρισας.
Πρόκειται για 72χρονο ασθενή, όπου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε διασωλήνωση και Μονάδα Εντατικής. Ο ασθενής μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Βόλου.
Αυτή τη στιγμή στα υπόλοιπα τρία κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid του Αχιλλοπούλειου νοσηλεύονται δύο Βολιώτες, ένας 52χρονος και μία 72χρονη και ένας 50χρονος ασθενής που μεταφέρθηκε χθες το βράδυ από τη Λάρισα.
Όπως σημειώνουν οι γιατροί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κρεβάτια ΜΕΘ Covid στο Νοσοκομείο Βόλου. Στην «κανονική» ΜΕΘ υπάρχουν δύο κενά κρεβάτια, μιας και τα υπόλοιπα είναι κατειλημμένα από ασθενείς με άλλα νοσήματα, όμως δεν μπορούν να αναμειχθούν ασθενείς με κορωνοϊό με άλλους ασθενείς και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Η μεταφορά των ασθενών από τη Λάρισα έγινε καθώς οι Εντατικές στη γειτονική πόλη «γέμισαν» με ασθενείς από κορωνοϊό και πλέον μεταφέρονται όπου υπάρχει διαθέσιμη κλίνη.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here