Κορονοϊός: Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας – Εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα

218

Σε ύψιστο υγειονομικό συναγερμό έχει τεθεί το σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των τεστ, που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στους κρατουμένους έχουν εντοπιστεί 46 θετικά κρούσματα.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί είχε εντοπιστεί ένα θετικό κρούσμα στην Β πτέρυγα, ενώ την Δευτέρα ένα ακόμη θετικό κρούσμα στην Α πτέρυγα των φυλακών.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, πολυάριθμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε στον χώρο του Σχολείου (2ου Σ.Δ.Ε. Λάρισας) προληπτικούς ελέγχους για covid -19 σε τετρακόσιους έγκλειστους – εκπαιδευόμενους και μη – του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας.

Οι έλεγχοι Rapid test αφορούσαν το σύνολο των έγκλειστων δύο πτερύγων, καθώς είχαν εντοπιστεί, πριν τη διεξαγωγή των σημερινών ελέγχων, τρία θετικά κρούσματα, προκειμένου να καταγραφούν και οι ασυμπτωματικοί και να απομονωθούν σε ιδιαίτερο χώρο για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

Οι έλεγχοι προγραμματίζεται να συνεχιστούν, με ευθύνη του υγειονομικού κλιμακίου, και στους υπόλοιπους έγκλειστους καθώς και στους εργαζόμενους της φυλακής.

Πηγή: newpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here