Κουρέτας: 18 χρόνια διαρκούς «ατιμωτικής» διοίκησης της περιφέρειας Θεσσαλίας εκ μέρους του κ. Αγοραστού, θα είναι καταστροφικά.

243

Προς τους Πολίτες της Θεσσαλίας,

Την Κυριακή επιλέγουμε ανάμεσα σε 2 πολιτικές αντιλήψεις για την κοινωνία και το Δημόσιο συμφέρον.

Από την μια πλευρά έχουμε την απερχόμενη διοίκηση του κ. Αγοραστού, που εκ του αποτελέσματος πλέον, «ατίμωσε» την κοινωνία στο σύνολό της, την παράταξη που τον ανέδειξε, τον καθένα από εμάς, τον καθένα από εσάς. Δεν τίμησε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε τα προηγούμενα 13 χρόνια.
Αγαπητοί φίλοι, η «ατίμωση» είναι πράξη προσωπική που απορρέει από την ελεύθερη βούληση του ατόμου που την διαπράττει, αλλά ταυτόχρονα προϋποθέτει την ανάληψη ευθύνης.
Διαπράττω με πλήρη συνείδηση και ψυχρό αίμα το έγκλημα, αλλά μετά παρουσιάζομαι στην δικαιοσύνη να αναλάβω τις ευθύνες.
Μιας ευθύνης όμως, που ο κ. Αγοραστός δεν θέλει να αναλάβει, κρυπτόμενος κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου από όλους και από όλα.
Η θλιβερή εικόνα του «συρρικνωμένου» από το βάρος της αδικίας που έχει επιτελέσει έναντι της κοινωνίας κ. Αγοραστού, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα τον συνοδεύει για πάντα.

18 χρόνια διαρκούς «ατιμωτικής» διοίκησης της περιφέρειας Θεσσαλίας εκ μέρους του κ. Αγοραστού, θα είναι καταστροφικά.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει στο τραπέζι της επιλογής, η δική μου πρόταση.
Αναπτυξιακή, συγκροτημένη, αλλά κυρίως πρόταση ευθύνης.
Όπως γνωρίζετε δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν έχω κρυφή ατζέντα, δεν υπηρετώ ανομολόγητα συμφέροντα, δεν έχω δόλο, συνεπώς σας καλώ να με κρίνετε από το πρόγραμμά μας, τις προθέσεις μου, αλλά και για το έργο και την προσφορά μου κατά την διάρκεια της ακαδημαϊκής μου θητείας.
Αγαπώ και σέβομαι τον πολίτη για αυτό που είναι, και όχι για αυτό που η πολιτική υποκρισία και ο λαϊκισμός θέλει να τον μεταμορφώσει.
Απευθύνομαι σε ελεύθερους και δίκαιους πολίτες, όπως οφείλει να είναι ο καθένας μας, και απορρίπτω a-priori κάθε σχέση με οργανωμένα συμφέροντα που δεν υπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον.

Και σας παρακαλώ πολύ να θυμάστε:
Δεν με φοβίζει σε καμία περίπτωση η ατομική ευθύνη. Σε αυτό το θέμα είμαι άτρωτος.

Με τις θερμότερες ευχές μου,
Καλό βόλι

Καθ. Δημήτρης Κουρέτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ