Κώστας Κρομμύδας: Παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στη Λάρισα

482

Στη Λάρισα θα παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα 7 Μαϊου στις 20.00 στο Κλίμαξ καφέ ο Κώστας Κρομμύδας το νέο του βιβλίο «Μυρωδιά από σανίδι».

Τον Κώστα Κρομμύδα τον γνωρίζουμε όλοι από την μακρόχρονη τηλεοπτική του πορεία. Έχει ενσαρκώσει ρόλους για σινεμά, θέατρο και φυσικά τηλεόραση επιλεγμένους με ιδιαίτερη προσοχή! Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν μια άλλη του πορεία…αυτή στη συγγραφή!

Τον Μάιο του 2012 το βιβλίο του ‘Μπαμπά, μεγάλωσέ με’ ήταν το πρώτο του, που είδε το φως της δημοσιότητας, τον δε Μάϊο του 2013 εκδόθηκε ‘η ζωή που έλειπε’, συγγραφική δουλειά που αναδείχθηκε σαν ένα από τα δέκα συγκινητικότερα μυθιστορήματα της χρονιάς! Τον επόμενο χρόνο, το 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά του, ‘Ογκρέσα’, επίσης διακριθέν, για τον πιο ερωτικό χαρακτήρα, αυτή τη φορά! Και η πορεία δεν σταματά εδώ… τον Μάϊο 2015 τον έχουμε στο ράφι μας με το μυθιστόρημά του ‘Μη με λησμόνει’, τον Μάϊο του 2016 με το ‘Φως μέσα στη θύελλα’ και τέλος…με την ‘Ουρανόεσσα’ και η Σαμοθράκη του, μυθιστόρημα εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα. Αναμένουμε οπότε με μεγάλο ενδιαφέρον την φετινή δουλειά του ‘Μυρωδιά από σανίδι’.

Το 2014 του απονεμήθηκε στον Βόλο το βραβείο του περιοδικού WISH στην κατηγορία “συγγραφέας” με την Αλκυόνη Παπαδάκη να του παραδίδει το ‘βραβείο’…ενώ κ το ‘Φως μέσα στη θύελλα’ αναδείχθηκε ένα από τα δέκα καλύτερα βιβλία της χρονιάς εκείνης!

Απόφοιτος του Εθνικού θεάτρου…
Ταξιδεμένος σε όλη την Ελλάδα…
Ραδιοφωνάρει καθημερινά στο love radio…
Έχει συνεργαστεί ως αρθρογράφος για το περιοδικό ‘παιδί κ νέοι γονείς’ και την εφημερίδα ‘real news’…
Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και δημόσιου λόγου…
Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά ‘the Durrells’, σειρά εποχής, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αγγλία ενώ στην Ελλάδα παιζόταν από το κανάλι cosmote 4.

Πόσα να γράψεις ακόμα για αυτόν τον ταλαντούχο άνθρωπο… Το καλύτερο κ σημαντικότερο παρατηρώντας τον από τα social media είναι μάλλον αυτό το τελευταίο…το άνθρωπος! Πώς άλλωστε θα μπορούσαν οι δουλειές κ τα βιβλία του να είναι τόσο συναρπαστικά…;

Λ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here