Λάκης Λαζόπουλος: «Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα – Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη»

570

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στο «Πρωινό ΣουΣου» για την καριέρα του, για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Christmas Theater αλλά και για τον αδερφό του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του και στον αδερφό του: «Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες. Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid.

Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ