Λάρισα: Αστυνομικό μπλόκο σε …τσιπουροκατάνυξη! Έπεσαν τα πρόστιμα “βροχή”

559

Πίστοί στην απόλαυση ενός τσίπουρου πριν το μεσημεριανό φαγητό αποδείχτηκαν 5 Λαρισαίοι, παραβλέποντας το …ενδεχόμενο ότι εξίσου πιστοί στην τήρηση των αποφάσεων περί κορονοιου μπορεί να αποδειχθούν αστυνομικοί που συνέλαβαν τελικά τον 47χρονο Λαρισαίο ιδιοκτήτη καφενείου επιβάλλοντας επίσης χρηματικό πρόστιμο και στους πέντε θαμώνες, καθώς βρέθηκαν να απολαμβάνουν το κατά τα άλλα “Άγιο τσιπουράκι”.

Ο ιδιοκτήτης προκειμένου να λειτουργήσει το καφενείο του χωρίς να προκαλεί τα “αδιάκριτα” βλέμματα, σκέφτηκε μάλιστα να επικόλλησει φύλλα εφημερίδας και χαρτόνια στην είσοδο αλλά και στην τζαμαρία του καφέ στο κέντρο της Λάρισας.

Αλλά κατά πώς φάνηκε μετά τη χθεσινή έφοδο των αστυνομικών, δεν ήταν μόνο οι θαμώνες εκείνοι που γνώριζαν πώς το καφενείο λειτουργούσε σερβίροντας τσίπουρα πίσω από τις σελίδες της εφημερίδας…

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” αστυνομικοί έκαναν έφοδο στη 1 χθες το μεσημέρι στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για να διαπιστώσουν πως το καφενείο λειτουργούσε παράνομα ενώ στο μπαρ βρέθηκε να εξυπηρετούνται πέντε πελάτες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο ιδιοκτήτη του καφέ για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά και για παραβίαση της σφράγισης του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι προ μηνός περίπου αστυνομικοί του τμήματος Λάρισας είχαν και τότε προχωρήσει στη σύλληψη του 47χρονου, όταν επιχείρησε να τους αποτρέψει να βεβαιώσουν παράβαση περί κορονοιου καθώς βρέθηκε να λειτουργεί το καφενείο του μέσα στο οποίο εντοπίστηκε ένας πελάτης.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ με τον ιδιοκτήτη του καφέ να συλλαμβάνεται τελικά κατηγορούμενος για απειλή σε βάρος αστυνομικών στην προσπάθειά του να τους αποτρέψει να βεβαιώσουν την παράβαση.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε την επομένη ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου μετά τον προσδιορισμό της δίκης του αφέθηκε ελεύθερος.

Χθες βεβαιώθηκε νέο πρόστιμο ύψους άλλων πέντε χιλιάδων ευρώ, ενώ σε αντίθεση με το συμβάν του περασμένου Νοεμβρίου ο 47χρονος κρατείται προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο και να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το …δις εξαμαρτείν.

Σε αντίθεση με τους πέντε θαμώνες που αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα τους βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον κάθε έναν, για παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here