Λάρισα: Δικηγόρος καταγγέλει ερωτικά όργια στο δεύτερο σταθμαρχείο στο Μεζούρλο

1017

Ο Λαρισαίος δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης με αίτηση προς τον αρμόδιο ανακριτή την 21η Ιουνίου καταγγέλει πως το δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας, το Μεζούρλο, χρησιμοποιείται και ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων.

Συγκεκριμένα στην αίτηση αναφέρονται τα εξής:

«ΠΡΟΣ  τον κο ΑΝΑΚΡΙΤΗ που ερευνά τις συνθήκες για το πολύνεκρο και πολυτραυματικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023  μετωπικής σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ στα Τεμπών .

ΑΙΤΗΣΗ εξέτασης μαρτύρων

Μπαρτζώκη Γεωργίου του Νικολάου  ως πληρεξούσιος ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ για στήριξη πολυτραυματιών του δυστυχήματος των τρένων Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

_________________________________________________

Κύριε Ανακριτή,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ήρθε υπό της αντιλήψεως μας μία πολύ σοβαρή πληροφορία που πιστεύουμε  θα βοηθήσει στην κατεύθυνση ερευνών για την αιτία που ο μοιραίος Σταθμάρχης δεν είχε πλήρη οριοθέτηση του χώρου του σταθμαρχείου και δεν παρακολουθούσε τον πίνακα κυκλοφορίας που χτυπούσε επί 12 λεπτά κόκκινο δηλαδή προέβλεπε την μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων μετωπικά.

Η πληροφορία μας προήλθε από  παρακολουθούντες δημόσιας συνεδρίαση του Πρωτοδικείο Λάρισας τον Ιανουάριο του 2023  σε αγωγή μάλλον προσβολής προσωπικότητας που είχαν μεταξύ τους εργαζόμενοι του ΟΣΕ Λάρισας σε υπόθεση σεξουαλικής συνεύρεσής μεταξύ τους στο δεύτερο σταθμό Λάρισας το Μεζούρλο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ένα μέλος ενάγων ή εναγόμενος είναι η σταθμάρχης Λάρισας η οποία και γνωρίζουμε ότι έδωσε κατάθεση ενώπιον σας.

Η μαρτυρία για χρησιμοποίηση του χώρου του σταθμού ΜΕζΟΥΡΛΟ για ερωτικές περιπτύξεις προφανώς θα είναι μέσα  στα ανάλογα δημοσία δικόγραφα των εκατέρωθέν αγωγών και ενδεχομένως και σε αντίστοιχες μηνύσεις ενώπιον Εισαγγελίας πλημ/κων Λάρισας που  υποβλήθηκαν εκατέρωθεν από τους εμπλεκομένους που είχαν πρόσβαση σε ιδιοκτησίας κτίριο του ΟΣΕ και θα πρέπει να αναζητηθούν από εσάς και υπηρεσιακά και με κατάθεση εμπλεκομένων .

Πιστεύουμε ότι ο μοιραίος χώρος των σταθμών Λάρισας να χρησιμοποιούταν και για ερωτικές συνευρέσεις εργαζομένων και άλλων και ίσως αυτό να επέτεινε  ως αποτέλεσμα παραλήψεων και δίνει την  μη εξήγηση των πρώτων ανωτέρω που σας αναφέραμε περί μη προσοχής του σταθμάρχη προς τον πίνακα ελέγχου κυκλοφορίας.

Επίσης  σας θέτουμε υπόψη που συσχετίζεται η μαρτυρία της καθαρίστριας από κάτοικο Θεσσαλονίκης κα Γεωργίας  που έχουμε ήδη ζητήσει την  εξέτασή της  που πρώτη μίλησε για κουρτίνες κλειστές  στο σταθμαρχείου μουσική , πάρτι και άφθονο αλκοόλ και φωτορυθμικά μέσα στο χώρο εργασίας των σταθμαρχών .

Αιτούμεθα για ενέργειες σας

Με εκτίμηση στο έργο σας

Λάρισα 21-6-2023

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος».

Πηγή: zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ