Λάρισα: Δύο τόνοι τρόφιμα παρέδωσε στο κοινωνικό παντοπωλείο η “Ανθρώπινη αγκαλιά” (ΦΩΤΟ)

596

Παρέδωσαν τα τρόφιμα και άλλα είδη που συνέλεξαν με δική τους πρωτοβουλία οι εθελοντές Νικήτας Πριμηκύρης και Μιχάλης Παπαδόπουλος σήμερα Τρίτη στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. Η δράση τους που πήρε το όνομα “Ανθρώπινη αγκαλιά” ξεκίνησε με την στήριξη 350 οικογενειών της Λάρισας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινή τους διαβίωση. Δείτε περισσότερα εδώ

ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

“Στόχος μας ήταν να μαζέψουμε τρόφιμα, προϊόντα προσωπικής φροντίδας καθώς και διάφορα άλλα που θα έκαναν την ζωή ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια καλύτερη την περίοδο των εορτών.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο κόσμος αγκάλιασε αμέσως την δράση μας και σε διάστημα τριών εβδομάδων μαζεύτηκαν 2 τόνοι τρόφιμα και πράγματα για τις ανάγκες αυτές. Στην πορεία φυσικά να πούμε ότι ήρθαν κοντά μας κι άλλοι εθελοντές που πρόσφεραν τον προσωπικό τους χρόνο για τον αγώνα αυτό και τους είμαστε ευγνώμονες.

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την πρώτη μας δράση και φυσικά τον αντιδήμαρχο Σωτήριο Βούλγαρη, το κοινωνικό παντοπωλείο της Λάρισας καθώς και την μεταφορική εταιρεία “Νίκος” (Νίκος Κοντόπουλος) που βοήθησε με την μεταφορά και τέλος την Pizza Fan για την δωρεά τους! Εχει δημιουργηθεί σελίδα στα social media: Facebook “Ανθρώπινη Αγκαλιά“, instagram “@humanhug.gr” για περισσότερες πληροφορίες και για να βοηθήσουμε όλοι αυτή η αγκαλιά να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο!

Ελάτε όλοι μαζί ,να γίνουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά για τους συμπολίτες μας.
Μια αγκαλιά αρκεί! Μια Αγκαλιά από μακριά!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here