Λάρισα: «Εδώ γύρω παγιδεύτηκε η Βάσω…»

845

Στην γειτονιά όπου η Βάσω μεγάλωσε, η παιδική της φίλη Αγγελική Στεφούδη μίλησε στο «Τούνελ».
Το σπίτι της βλέπει το μπαλκόνι στην πίσω πλευρά του πατρικού σπιτιού της αγνοούμενης.

Το βράδυ που εξαφανίστηκε η Βάσω γύρω στις οκτώ και μισή, η φίλη της παρατήρησε πως το φως στο πατρικό της ήταν αναμμένο και στην πίσω μεριά στον ακάλυπτο χώρο. Η ίδια είναι σίγουρη πως πρόκειται για την Κυριακή της Αποκριάς και το είχε αναφέρει στους συγγενείς.

Η φίλη της αγνοούμενης μητέρας από την ταράτσα του σπιτιού της έδειξε στην ρεπόρτερ της εκπομπής τις πιθανές διαδρομές που θα ακολουθούσε η Βάσω βγαίνοντας από το σπίτι να περπατήσει. Μαζί με τη δημοσιογράφο του «Τούνελ» τις ακολούθησαν με τα πόδια.

Από την ίδια διαδρομή μπορεί κάποιος να φτάσει στο σπίτι της αγνοούμενης μητέρας που είχε πρόθεση να πουλήσει. Η φίλη της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Βάσω να θέλησε να περάσει από εκεί το βράδυ που χάθηκε. Θεωρεί πιθανότερο να ακολούθησε αυτή τη διαδρομή και όχι εκείνη που είναι επέκταση της Μανουσάκη. Σύμφωνα με τους κατοίκους αυτή είναι περισσότερο επικίνδυνη, καθώς καταλήγει σε χωράφια, ενώ έχει και τυφλά σημεία με πυκνή βλάστηση.

«Δεν πιστεύω πως η Βάσω αυτοκτόνησε. Λάτρευε τα παιδιά της και δεν θα τους έδινε να πιουν ένα τέτοιο πικρό ποτήρι…», κατέληξε η φίλη της.

Πηγή: anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ