Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

892

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Χρήστος Σαϊτάνης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Νέο Περιβόλι Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Παναγιώτης Εξαρχόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Αικατερίνη Αετοπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Λάμπρος Γερογιώκας. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Ευάγγελος Στεργιάκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Βασίλειος Λούγκος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Μιχαήλ Μεϊμάρογλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ