Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

737

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών η Μαρία Σταθοπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Μαυρόλιθου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Σταμούλης Καραγιάννης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η Μαρία Κουκομήτρου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η Βασιλική Καροτσέρη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Μοσχοχώρι.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Μόδεστος Μέκκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στη Νεάπολη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Βασίλειος Σωτηρόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Χρήστος Τσεκούρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου στο Σωτήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ