Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

1254

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Ζήσης Θάνος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Αικατερίνη Φλώρου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Κωνσταντίνος Πίσπας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Λουκάς Βλαμούλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στη Χάλκη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Γεώργιος Παπαδημητρίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λάρισα (Λάππα 7 και Κουμουνδούρου).

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Βασίλειος Κανάκης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Σπύρος Βλιώρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Πολιτεία Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ