Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

504

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών η Αρετή Κρίκα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Αγγελική Κασκάνη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ι.Ν. Αγίου Θωμά Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Θεολογία Μοναχή (κατά κόσμον Ζερδαλή Αθανασία). Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η Ευδοξία Καραβάνα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Ευανθία Μούσιου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Νέο Περιβόλι.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Ευθύμιος Χαρχαντής. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Στέργιος Τσουκάρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου στην Αγιά.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Ηλίας Ξηρομερήσιος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Καστρίου Αγιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ