Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

2501

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο οδοντίατρος Ιωάννης Βαλαβάνης. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Δημήτριος Γαρός. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Βασίλειος Πλιάκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα  και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στον Τύρναβο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Ανθή Ματραπάζη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Ευαγγελία Ντορμπά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Γενέσεως Της Θεοτόκου, στην Κοιλάδα Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η Αποστολία Παπαδοπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Ομορφοχώρι Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον Αμπελώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ