Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

624

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η Ευαγγελία Γκανάτσα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Φρειδερίκη Νούλα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέσσωνος.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Κωνσταντίνος Παναγούλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Δέσποινα Δημοπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Φανή Καραποστόλη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η Στυλιανή Αλογδιανάκη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Τριγώνα (Νίτσα) Λογοθέτη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Χαχάμη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Αλέξανδρος Μωραΐτης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η Ευαγγελία Κατέρη. Η κηδεία ης θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.40 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ