Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

2858

“Έφυγε” από τη ζωή ο Απόστολος Σάμπρης σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Γεώργιος Μόρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ροδιά Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Ειρήνη-Αικατερίνη Γκενούδη-Γκενα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Αναστάσιος Καρυώτης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Χρήστος Αγγελακόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα13.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Αρμένιο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Αγλαΐα Καρακώστα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Κοραλία Τσιακμάκη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Ερμιόνη Ζιώγα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 98 η Άρτεμις Αδάμου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ