Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

5034

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η Δέσποινα Σταματίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Εκοιμήθη σε ηλικία 74 ετών ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Γεράσιμος Καλλιώρας, συνταξιούχος εφημέριος επί σειρά ετών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Αικατερίνη Χάμου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Αετόλοφο Αγιάς.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Σταματία Μαργαρίτη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένηςω στο Συκούριο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Νικόλαος Τσόκανος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Π.Ε.Ο) στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών η Ελένη Σιώκα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ