Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

7103

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κωνσταντίνος Δρόσος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η Ελένη Μαργαρίτη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Αντώνιος Ζιάγκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Αθανασία (Σάσα) Καρνάβου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Π. Κοιμητηρίου

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Ελένη Μουργκα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Στέργιος Ντόκος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Ιωάννης Μαγιάκος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Παλιά Εθνική οδό Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Χρήστος Σκαρλάτος. Οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ) αύριο Τετάρτη και ώρα 12 μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ