Λάρισα: “Έφυγαν” από την ζωή

399

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Αθανάσιος Καρατέγος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 18.00 στον Ι.Ν. Της του Θεού Σοφίας στη Λάρισα.

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 72 ετών η Βαρβάρα Κατή. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Ιωακείμ Μερτζανίδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 19.00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στα Βούναινα Λάρισας.

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 80 ετών η Ελευθερία Γάτου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Καστρί Αγιάς.

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Νικόλαος Ζαχαρούλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 19.00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Μελισσοχώρι.

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 88 ετών η Πολυξένη -Στέλλα Παπαγεωργίου. Η κηδεία θα τελεστεί και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου στην Αγιά.

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Κωνσταντίνος Ζαμπρακούκος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στον Πυργετό.

“Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 92 ετών η Χριστίνα Προγκίδου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ