Λάρισα: “Έφυγε” από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιώργος Τρομάρας

1487

Το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με θλίψη ανακοινώνει πως έφυγε από την ζωή ο συνάδελφος τραγουδιστής Γιώργος Τρομάρας.


Το όνομα του συναδέλφου Γιώργου συνδέθηκε για αρκετά χρόνια με την παραδοσιακή μουσική και την λαϊκή διασκέδαση στην περιοχή μας. Ο Γιώργος ήταν παιδί μεγάλης μουσικής οικογένειας, γεννήθηκε στο Βελεστίνο Βόλου και μεγάλωσε στην Λάρισα. Για πολλά χρόνια έζησε στην Αθήνα και τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ερμηνευτές του ελληνικού μας τραγουδιού, κυκλοφορώντας ταυτόχρονα αρκετούς δίσκους. Ο αείμνηστος πατέρας του Βασίλης ήταν σπουδαίος δεξιοτέχνης στο κλαρίνο, ενώ ο αδερφός του Νίκος από τις σημαντικότερες φωνές του παραδοσιακού μας τραγουδιού με τεράστια μουσική διαδρομή.

Την περίοδο της πανδημίας ο συνάδελφος Γιώργος μέσα στα πολλαπλά προβλήματα οικονομικά, επιβίωσης αλλά και υγείας που αντιμετώπιζε ακούμπησε στον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στον οποίο έγινε μέλος του. Από το σωματείο μας πήρε δύναμη δίνοντάς μας όμως ταυτόχρονα πείρα και θάρρος στα πρώτα μας βήματα ως παράρτημα του ΠΜΣ να συνεχίσουμε αποφασιστικά τον αγώνα για αλληλεγγύη και στήριξη όλων των συναδέλφων. Ήταν μάλιστα και ο ίδιος μεταξύ όσων συμμετείχαμε στην μαραθώνια συναυλία για την ενίσχυση των καλλιτεχνών ακριβώς 2 χρόνια πριν, την ίδια μέρα με σήμερα τον Ιούνιο του 2021.
Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπο με τον συνάδελφο να τραγουδά στο παρακάτω βίντεο στο σημείο 5:03

Με αυτές τις στιγμές στο μυαλό μας και με την ευθύνη που έχουμε αναλάβει στον κλάδο μας συνεχίζουμε και σήμερα τον αγώνα αταλάντευτα. Ο συνάδελφος Γιώργος μας έδειξε με τον δικό του αυθόρμητο τρόπο πως η συσπείρωση στο σωματείο αποτελεί μονόδρομο σε αυτή τη ζωή και πραγματική δύναμη.
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέφους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ