Λάρισα: «Μα τι θέλουν επιτέλους αυτοί οι έφηβοι;»

303

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 6 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας Κούμα 28 οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Γραμμή διοργανώνουν μια ομιλία/Συζήτηση με τη Σοφία Ανδρεοπούλου, MSc, ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο και συγγραφέα του βιβλίου με θέμα: “Εφηβεία: Η μεγάλη έκρηξη… και πως να επιβιώσετε ως γονείς!”

Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τους εφήβους μας και να φτιάξουμε μια ουσιαστική σχέση μαζί τους!

Ναι, αγαπάμε τους εφήβους μας και θέλουμε το καλύτερο για εκείνους. Ωστόσο, δεν τους καταλαβαίνουμε. Δεν καταλαβαίνουμε τι αισθάνονται, τι χρειάζονται, πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε.
Κι έτσι, αγχωνόμαστε για τα λάθος πράγματα και καταλήγουμε όλο να γκρινιάζουμε και να τσακωνόμαστε μαζί τους – κι αυτό πραγματικά βλάπτει εκείνους και στενοχωρεί εμάς.
Ελάτε να βρούμε μαζί τρόπους για να καταλάβουμε τους εφήβους μας και να φτιάξουμε μια πιο καλή σχέση μαζί τους – ώστε να περνάμε όλοι καλύτερα μέσα στο σπιτικό μας!

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια
Γεια σας! Είμαι η Σοφία Ανδρεοπούλου, MSc, και είμαι ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος. Έχω εκπαιδευτεί στη συστημική οικογενειακή θεραπεία και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην παιδοψυχολογία. Διατηρώ εδώ και πολλά χρόνια γραφείο στη Γλυφάδα Αττικής, όπου δουλεύω με εφήβους και ενήλικες που θέλουν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Έχω μεταφράσει πολλά βιβλία ψυχολογίας και έχω γράψει τρια βιβλία συμβουλευτικής για γονείς που έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και ένα μυθιστόρημα για παιδιά που έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Αγαπάω τον γιο μου, τον άντρα μου, την Ελλάδα, τα ταξίδια, τα παιχνίδια, τη ζωή! Περισσότερα για μένα και τις ιδέες μου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μου: www HYPERLINK “http://www.sophiaandreopoulou.gr/” HYPERLINK “http://www.sophiaandreopoulou.gr/” HYPERLINK “http://www.sophiaandreopoulou.gr/”. HYPERLINK “http://www.sophiaandreopoulou.gr/” HYPERLINK “http://www.sophiaandreopoulou.gr/” HYPERLINK “http://www.sophiaandreopoulou.gr/”sophiaandreopoulou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ