Λάρισα: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

407

Η ασταμάτητη και πολυβραβευμένη δημοσιογράφος και σκηνοθέτις Αθηνά Κρικέλη, αφού μας μίλησε για την μαγεία του Ολύμπου μέσα από τα ντοκιμαντέρ της, βάζει την υπογραφή της στο νέο ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους αστυνομικούς της Θεσσαλίας.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο ”Proud Blue” είναι το τρίτο αφιερωματικό ντοκιμαντέρ, είχαν προηγηθεί άλλα δύο για τους ανθρώπους της ΕΜΑΚ και τους ένστολους που υπηρετούν στο ΚΕΟΑΧ, το οποίο θα μεταφέρει στις οθόνες μας το έργο των ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούν στην Θεσσαλία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "PROUD ELLOPIA FILMS USA Gogos USA"

Όπως αναφέρει η Αθηνά Κρικέλη, <<το ”Proud Blue” αφορά στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας τον ρόλο τους στις νέες συνθήκες λόγω Covid, αλλά κυρίως την παρουσία τους στην ελληνική κοινωνία, το ανθρώπινο πρόσωπο τις ανησυχίες, τους φόβους τις εκπαιδεύσεις και όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για να μεταμορφωθεί ένας απλός πολίτης, σε έναν ένστολο σε εγρήγορση, με σεβασμό στην κοινωνία, στους συναδέλφους, τις οικογένειες τους αλλά και σε εκείνο το κομμάτι του φόβου που πάντα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους>>. 

Tα γυρίσματα για το ”Proud Blue”, που θα είναι αγγλόφωνο με ελληνικούς υπότιτλους, έχουν ξεκινήσει ήδη και πρόκειται να προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Channel 13 της Νέας Υόρκης. Η παγκόσμια πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "POLICE PROUD I ELLOPIA FILMS USA Gogos"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "I A65 F PROUD m I ELLOPIA FILMS USA Gogos"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κάμερα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κάμερα και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "PROUD ELLOPIA FILMS USA Gogos"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "PROUD m ELLOPIA FILMS USA © Gogos"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κάμερα και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "10 ELLOPIA FILMS USA © Gogos"

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here