Λάρισα: Ο “τεχνικός της ΔΕΗ” απέσπασε από ηλικιωμένη μία ολόκληρη περιουσία! 50.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες και χρυσαφικά μεγάλης αξίας

533

Μια 80χρονη Λαρισαία έχασε χθες μια ολόκληρη περιουσία πέφτοντας θύμα ενός θρασύτατου απατεώνα που της συστήθηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ για να της αποσπάσει δεσμίδες μετρητών με περίπου 50.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες και χρυσαφικά, πολύ μεγάλης αξίας.

Η ηλικιωμένη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της σε έναν υποτιθέμενο υπάλληλο της ΔΕΗ ο οποίος διαπίστωσε ότι ο μετρητής, “χρεώνει περισσότερο” από όσα πρέπει.

Ο δήθεν τεχνικός ζήτησε από την 80χρονη να τοποθετήσει στο κρεβάτι ό,τι αντικείμενο αξίας είχε προκειμένου να μην καταστραφεί από …ενδεχόμενη έκρηξη στο διαμέρισμα!

Η ηλικιωμένη γυναίκα δυστυχώς πίστεψε τον απατεώνα και έφερε από την ντουλάπα όπου έκρυβε τις δεσμίδες με τα μετρητά, τις άφησε στο κρεβάτι (περί τις 50.000 ευρώ) όπως επίσης εμφάνισε 20 χρυσές λίρες, αλλά και χρυσαφικά ανεκτίμητης αξίας.

Ο απατεώνας ζήτησε από την ηλικιωμένη μετά να σκεπάσει χρήματα και χρυσαφικά με μια κουβέρτα προκειμένου να μην καταστραφούν και παράλληλα της ζήτησε να μεταβεί στην κουζίνα και να θέσει σε λειτουργία την ηλεκτρική κουζίνα προκειμένου να διαπιστώσει εάν… λειτουργούν οι εστίες. Η 80χρονη ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του απατεώνα, ο οποίος έφυγε από το διαμέρισμα κατά πολύ πλουσιότερος, με την ηλικιωμένη να διαπιστώνει εκ των υστέρων την απάτη σε βάρος της. Χθες το απόγευμα η 80χρονη κατήγγειλε την απάτη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ