Λάρισα: Οι …. μαρτυρίες … των οδηγών ήταν ψεύτικες

884

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με εκπρόσωπο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ενημερωθήκαμε ότι δεν υπήρξε τέτοιο συμβάν στον αυτοκινητόδρομο. Πιθανολογείτε ότι το συμβάν στο οποίο αναφέρθηκε το δημοσίευμα αφορά σε αντίθετα κινούμενο όχημα στο ύψος του κόμβου Νίκαιας στην ΠΕΟ και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη – όχι δηλαδή από τον Κόμβο Βελεστίνου έως το Μοσχοχώρι που αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ενημερώθηκε για το συμβάν στην ΠΕΟ από το 100 της Λάρισας και σταμάτησε την κυκλοφορία στον ΜΣΔ Μοσχοχωρίου προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη διαδικασία για την οδική ασφάλεια.

Αφού το όχημα δεν ανευρέθη και έπειτα από επικοινωνία και πάλι με το 100, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ενημερώθηκε ότι το αντίθετα κινούμενο όχημα ίσως ήταν τελικά στον κόμβο Γυρτώνης και όχι στον κόμβο Νίκαιας. Τελικά, από την καταγραφή των καμερών της Εταιρίας εντοπίστηκε όχημα που κινήθηκε αντίθετα από τον κόμβο Γυρτώνης, αλλά για πολύ μικρή απόσταση, αφού μετά από λίγο ανέστρεψε και αποχώρησε κινούμενο κανονικά.

Πηγή: larisanew.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ