Λάρισα: Περίμεναν τη Βάσω στο τελευταίο ταξίδι της μάνας…

619

Το «Τούνελ» εντόπισε τον τελευταίο ενοικιαστή του σπιτιού που ανήκε στην Βάσω.
Ο ίδιος ανέφερε πως την ημέρα της εξαφάνισης βρισκόταν στην πόλη, αλλά ενημερώθηκε για τον χαμό της μητέρας αρκετό καιρό αργότερα. Από το σπίτι της είχε φύγει τον περασμένο Οκτώβρη. Ισχυρίστηκε ότι τότε τη συνάντησε για τελευταία φορά, όταν πήγε να πάρει τα λιγοστά πράγματα που είχε αφήσει στο σπίτι.

Τόνισε πως ενώ με την αγνοούμενη ιδιοκτήτρια διατηρούσε καλές σχέσεις, το αντίθετο συνέβαινε με τον ξάδελφο της που μένει δίπλα. Υποστήριξε πως ούτε η Βάσω είχε ιδιαίτερες συναναστροφές με τον ξάδελφο της, παρά μόνο με τη θεία της.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η Βάσω τον βρήκε πριν χαθεί για να του ζητήσει τα ενοίκια που της χρωστούσε αφού ήθελε να πληρώσει την κλινική που ήταν η μητέρα της. Το αρνήθηκε.

Παραδέχτηκε πως της είχε αφήσει ένα χρέος τεσσάρων ενοικίων και για αυτό συνεννοούνταν με τον γιο της.

Το «Τούνελ» βρέθηκε και στο κοιμητήριο όπου σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση της Βάσως φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την ηλικιωμένη μητέρα της που πέθανε στον οίκο ευγηρίας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε υπάλληλος του κοιμητηρίου:

«Είχα δει την εκπομπή της κυρίας Νικολούλη και μάλιστα συζητούσαμε με έναν συνάδελφο να έχουμε το νου μας, μη τυχόν και εμφανιστεί αυτή η γυναίκα είτε στην κηδεία, είτε αργότερα για να ανάψει ένα κερί στον τάφο της μάνας της. Δυστυχώς δεν ήρθε. Δεν παρατηρήσαμε κάτι που θα μας τράβαγε την προσοχή».

Πηγή: anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ