Λάρισα: Βρέθηκαν σακιά με 40 κιλά χασίς σε από­κρημνη περιοχή κοντά στον Ρακοπόταμο

939

Σαράντα κιλά χασίς κατάσχεσαν αστυνομικοί τους Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Λάρισας, μετά από έρευνα στο δάσος Πολυδενδρίου στην Αγιά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν προχθές το αποξηραντήριο των δραστών σε από­κρημνη περιοχή σε ρέμα κοντά στον Ρακοπόταμο, αλλά δεν έχουν εντοπίσει ακόμη τη φυτεία που εκτιμάται ότι βρίσκεται στη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας Ελευθερία, περνώντας τα Βασιλικά Κτήματα και περπατώντας για περί­που 2 ώρες, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν το αποξηραντήριο των καλλιεργητών κατάσχοντας περί τα 40 κιλά χασίς που εγκατέλειψαν οι δράστες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, λόγω της χρονικής περιόδου πλέον, οι δράστες έχουν προχωρήσει ήδη στη συγκομιδή, ενώ παραμένει άγνωστο γιατί υπο­χρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τη φυτεία αφήνοντας στο αποξηραντήριο τους σάκους με τα 40 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι δράστες φέρονται Αλβανοί υπήκοοι οι οποίοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο και Αγιά και αναζητούνται, όπως και ένας κάτοικος χω­ριού της Αγιάς ο οποίος συνελήφθη όπως και η φίλη του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Λάρισα: Η αστυνομία για τα 40 κιλά χασίς που βρέθηκαν σε δύσβατη περιοχή (ΦΩΤΟ)

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here