Λαρισαίος γιατρός κάνει βίντεο με τον γιο του για κάθε ημέρα καραντίνας και τα …”σπάνε”

3194

Της Φανής Γιαννιώτη

Ο Λαρισαίος Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος είναι γενικός χειρουργός γιατρός. Αγαπά την μουσική και το σπίτι του μοιάζει περισσότερο με στούντιο, παρά με σπίτι γιατρού! Φυσικά την αγάπη του για την μουσική την έχει περάσει και στους γιους του, ειδικά στον 9χρονο Βασίλη με τον οποίο τον βλέπουμε στο Facebook να τα “σπάνε” στην κυριολεξία, για κάθε ημέρα καραντίνας που περνάμε όλοι στο σπίτι, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Τα βίντεο έχουν την πιο απρόσμενα συγκινητική κατάληξη, αφού την 14η ημέρα καραντίνας ήρθε στον κόσμο ο 4ος γιος του!

Ζητήσαμε (ilarissa.gr) την άποψή του σαν άνθρωπος, αλλά και σαν γιατρός για την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που ζούμε όλοι. “Σαν γιατρός εξακολουθώ να βρίσκομαι στις επάλξεις του αγώνα καθημερινά. Δεν είναι η ειδικότητα η αρμόδια να εξηγήσει επιστημονικά την πανδημία. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή κατάσταση που απαιτεί πειθαρχία και υπομονή από όλους μας ανεξαιρέτως!”.

“Μένουμε σπίτι και τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και αντισηψίας που μας παρέχονται καθημερινά… μένοντας όμως σπίτι και μάλιστα με παιδιά πρέπει να βρούμε κάτι να περνούμε καθημερινά το χρόνο μας διασκεδαστικά και δημιουργικά… έχοντας το μικρόβιο της μουσικής όλοι μας μιας και υπάρχουν 3 μουσικοί στην οικογένεια αποφασίσαμε να διασκεδάζουμε εμείς με την τρέλα μας διασκεδάζοντας ταυτόχρονα και τους φίλους μας… και γεννήθηκε η ιδέα των βίντεο για κάθε μέρα απομόνωσης. Ελπίζουμε να έχουμε έμπνευση για να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο… να μην ξεχνάμε… μένουμε σπίτι και we keep on rocking!!!!” μας είπε.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ