Μαμάκος για Κολαγιάννη: Aυτοθαυμάζεται για το πόσο «τέλειος» είναι..

211

«Τον πήχη της αυτοδιοίκησης στην πόλη τα προηγούμενα χρόνια τον έβαλα πολύ ψηλά… Υπάρχει ένα τεράστιο έργο που έχω αφήσει πίσω μου… Το αφήνω για να το υλοποιήσει εκείνος… Είναι με τρέξιμο δικό μου… Είχα μια ισοπολιτεία… Δεν ξεχώρισα κανέναν… Εγώ τα έκανα όλα αυτά… Όλα αυτά έχουν βάλει τον πήχη ψηλά…» – Απόστολος Καλογιάννης (6.2.2024).
Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων παραβλέποντας το γεγονός ότι ο λαός δεν εκτίμησε το «πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη» και ότι τον καταδίκασε στην αφάνεια από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, περιπλανιέται από κανάλι σε κανάλι, και αντί να απαντήσει γιατί με τον προϋπολογισμό που κατήρτισε δεν έγραψε 20 εκατομμύρια ευρώ στα έξοδα, βάζοντας νάρκη στο μέλλον της πόλης, αυτοθαυμάζεται για το πόσο «τέλειος» είναι.
Μας αποκαλεί «ψεύτες» και «συκοφάντες» παρότι γνωρίζει πως αξιοποιήσαμε τα στοιχεία των Υπηρεσιών του Δήμου και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν έχουμε το χρόνο να το κάνουμε. Ο ίδιος τον έχει, του τον παραχώρησε γενναιόδωρα ο λαός της Λάρισας και μπορεί να συνεχίσει να τον αξιοποιεί πηγαίνοντας από κανάλι σε κανάλι.
Δική μας δουλειά είναι να στρωθούμε στη δουλειά, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Λαρισαίων που μας εμπιστεύθηκαν τη διαχείριση των κοινών, με ποσοστό 51,17%. Και αυτό κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ