Μανώλης: Πάνω απ’ όλα οι πολίτες μας (ΦΩΤΟ)

361

Μια όμορφη και ζεστή βραδιά για τα μέλη και τους φίλους της «Νέας Δύναμης», του δημάρχου Γιώργου Μανώλη, πραγματοποιήθηκε σε γνωστή Ταβέρνα, στο χωριό Όσσα του δήμου Τεμπών.
Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο ρόλο και τον τρόπο που πορεύεται η «Νέα Δύναμη» σαν δημοτική Αρχή, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Το νικηφόρο αποτέλεσμα ήλθε γιατί μείναμε ενωμένοι τα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης και πιστέψαμε σ’ αυτό. Πείσαμε τους δημότες μας και αυτοί μας έδωσαν το δικαίωμα να τους υπηρετήσουμε.
Αναλάβαμε τα ηνία του δήμου Τεμπών με μόνη σκέψη την προσφορά στον τόπο μας και όχι τον βιοπορισμό μας και προσπαθούμε αυτό να το κάνουμε πράξη. Πιο συγκεκριμένα:
– Να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά τις κοινωνικές δομές και γενικά τις δομές του δήμου μας.
– Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του δήμου Τεμπών με σχέδιο, με σεβασμό στο περιβάλλον, με ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών.
– Να πορευόμαστε πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολιτισμό μας, την θρησκεία μας και την κοινωνική πολιτική.
– Να δώσουμε σε όλους τους πολίτες μας ίσες ευκαιρίες.
– Να κάνουμε τα χωριά μας βιώσιμα, να χαίρεσαι και να αξίζει να ζεις.
– Όλα αυτά θα τα πετύχουμε με συλλογικές αποφάσεις, με διαφάνεια, και με σεβασμό στις απόψεις όλων. Με σεβασμό στους πολίτες και πάνω απ’ όλα σκεπτόμενοι το καλό των πολιτών μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
– Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης με σεβασμό στον πολίτη, με λογοδοσία, με διαφάνεια, με συμμετοχή και καλούμε σ’ αυτή την προσπάθεια κάθε πολίτη που ασπάζεται αυτές τις αρχές, να συνταχθεί μαζί μας.
– Αυτές οι αρχές, το πώς σκεφτόμαστε και λειτουργούμε, θα είναι η παρακαταθήκη της παράταξής μας για τα επόμενα χρόνια.
Κλείνοντας, ο δήμαρχος Τεμπών ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη μέχρι το τέλος της τετραετίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ