Μαρία Γαλλιού: «Η ανικανότητα της περιφερειακής αρχής Αγοραστού έχει πλέον μετατραπεί σε εγκληματική αμέλεια»

331

«Η παντελής, προκλητική, απουσία κάθε αρμοδίου και υπευθύνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί 18 ημέρες και η προσπάθειά τους να καθαρίσουν ό, τι προλαβαίνουν από την Κυριακή το απόγευμα και μετά, παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων για νέο κύμα κακοκαιρίας, μετατρέπει την κατηγορία της ανικανότητας σε εκείνη της εγκληματικής αμέλειας».
Τα παραπάνω δήλωσε η περιφερειακή σύμβουλός κα Μαρία Γαλλιού, η οποία βρέθηκε στο πολύπαθο Ευύδριο Φαρσάλων, συνοδεύοντας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» κ. Δημήτρη Κουρέτα.
«Κανένας καθαρισμός φραγμάτων μετά την πρόσφατη θεομηνία, χωρίς αναχώματα και με τη λάσπη και τα φερτά υλικά να έχουν μετατραπεί σε βασικό συστατικό ολόκληρου του χωριού, οι κάτοικοι στο Ευύδριο εκπέμπουν σήμα κινδύνου. Ένα σήμα κινδύνου που δυστυχώς ακούγεται έντονα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκτός από τα αυτιά του κ. Αγοραστού και των συνεργατών του. Εκτός δηλαδή από αυτούς που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την ολική καταστροφή της περιοχής», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Γαλλιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ