Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ του Δικτύου Νέων Λάρισας

458

Το περασμένο Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023, το Δίκτυο Νέων Λάρισας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ). Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου (Νέας Πολιτείας) Λάρισας, έπειτα από σχετική άδεια του Δημάρχου κ. Αποστόλου Καλογιάννη, με τη συμμετοχή αθλητών από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και από όμορους Δήμους.
Οι ομάδες διαγωνίστηκαν για καλό σκοπό και η ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση αποτελούνταν από τους Θεόδωρο Ιωαννίδη, Διονύσιο Κατσαβό και Δημοσθένη Κοντογιάννη.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο Ταμίας και Μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου Νέων Λάρισας κ. Στέφανος Ζαμπακίκας, ο οποίος και απέδωσε στη νικητήρια ομάδα το κύπελλο και τα χρυσά μετάλλια.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ν.Λ. οφείλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα, τα καταστήματα «Μαλλιώρας» και «Big Time Hub Larissa» για την προσφορά των επάθλων, το κατάστημα «Drakotos» για την προσφορά των μεταλλίων, καθώς και την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) για τη δωρεάν παραχώρηση αυτόματου απινιδωτή για τις ανάγκες του τουρνουά. Επιπροσθέτως, θερμές ευχαριστίες στην ομάδα «Σπάρτακος» για την παραχώρηση αθλητικού υλικού, αλλά και στον Ανανήπτη κ. Αλέξανδρο Αγγελακόπουλο, ο οποίος εθελοντικά συνεισέφερε στη διοργάνωση.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε από το συμβολικό αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες θα διατεθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό την ενίσχυση του αξιέπαινου κοινωφελούς τους έργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ