Μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα συλλογής κενών φιαλών φυτοφαρμάκων στη ΔΕ Πλατυκάμπου

102

Συνεχίστηκε με μεγάλη συμμετοχή των αγροτών το πρόγραμμα συλλογής κενών φιαλών φυτοφαρμάκων στη ΔΕ Πλατυκάμπου
Με μεγάλησυμμετοχή των αγροτών συνεχίστηκε το πρόγραμμα «Συλλογή Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων», στις τοπικές κοινότητες Πλατυκάμπου, Μελίας, Γλαύκης, Γαλήνης, Μελισσοχώριου, Ομορφοχώριου, Ελευθερίου και Χάλκης της ΔΕ Πλατυκάμπου.
Το πρόγραμμα εκπόνησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος σε συνεργασία με το ΕΣΥΦ, τον ΦΟΣΔΑ Λάρισα, το ΓΕΩΤΕΕ (παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας), το Σύλλογο Γεωπόνων Λάρισας και το Σύλλογο Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας.
Οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης, Περιβάλλοντος Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδηκαι Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Χονδρονάσιοςευχαρίστησαν τους αγρότες για την ανταπόκριση τους, τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων για τη συνεργασία τους και τους ενημέρωσαν ότι λήγει η συλλογή αύριο Πέμπτη στη ΔΕ Κραννώνα. Το πρόγραμμα της αυριανής μέρας έχει ως εξής:
8:00 Κραννώνας, 8:30 Μαυροβούνι, 9:00 Βούναινα, 9:30 Μ. Βουνό, 10:00 Δοξαράς, 10:30 Ψυχικό, 11:00 Κυπάρισσος, 11:30 Αγ. Γεώργιος, 12:00 Αγ. Ανάργυροι.
Στη τέταρτη μέρα του προγράμματος παραβρέθηκαν εκτός των αντιδημάρχων, ηδημοτική σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ Ελένη Ζωιοπούλου,πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κιλελέρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here