Μητέρα της Κλαούντια Λάτα: “Ξέρω χρόνια τον Αγοραστό. Πήρε εντολές και δεν μπορούσε…”

796

“Εξοργίστηκα πάρα πολύ με αυτή την εικόνα και μετά θα φταίμε εμείς που θα βγούμε από τα όριά μας, ανέφερε για τα χειροκροτήματα των βουλευτών της ΝΔ στον Κ. Καραμανλή η μητέρα της 21χρονης Κλαούντια.

«Θα βάλουμε τον Καραμανλή στο σκαμνί και θα μπει φυλακή – Δεν γλυτώνει από την οργή της μανούλας»

«Πού να γίνει τηλεδιοίκηση τώρα, στην Λάρισα χρειάσθηκε μόνο τρεις μήνες και με λιγότερα χρήματα. Οι μανούλες δεν ήξεραν καν τι γινόταν με τα τρένα, δεν θα είχαν είχαμε βάλει τα παιδιά μας σε αυτά τα καταραμένα τρένα».

«”Μαμά θα γίνω διάσημη”, μου έλεγε και έγινε διάσημη με τον θάνατό της. Αυτός, γιατί είμαι μάνα και το πιστεύω, στο τέλος θα πληρώσει. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή με το ζόρι, θα τον βάλουμε στο σκαμνί και θα μπει φυλακή. Δεν γλυτώνει από την οργή της μανούλας. Ήταν τόσα παιδιά.

Τόσα όνειρα, τους κάψανε τα όνειρα. Ένα λουλούδι γεμάτο ζωή η κόρη μου. Πόσο όμορφη, και τώρα πού είναι; Μας βλέπει από ψηλά. Και εμείς εδώ οι μανούλες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Με τα θηρία που είναι εκεί στην Βουλή. Φώναξα δικαιοσύνη εδώ, στην Λάρισα. Δεν ζητάμε κάτι παράνομο, το καθήκον τους να κάνουν», σημείωσε η μητέρα της Κλαούντια.

Ακόμη, η κυρία Λάτα αναφέρθηκε στην απόδοση δικαιοσύνης και στην ενδεχόμενη συγκάλυψη.

«Προσπαθούν να το ρίξουν στο ανθρώπινο λάθος. Το ανθρώπινο λάθος ναι υπάρχει, όμως για να το γλυτώσει κάνεις, έχεις συστήματα ασφαλείας, ό,τι και αν γίνει, υπάρχουν αντικλείδια, φανάρια, τηλεδιοίκηση που βλέπεις τα πάντα και αποφεύγεις το ανθρώπινο λάθος.

Ο άνθρωπος εκείνη την μέρα έπινε. Υπάρχουν μάρτυρες, στο δικαστήριο θα βγουν όλα αυτά. Υπάρχουν μάρτυρες που έπιναν και γλεντούσαν στον ΟΣΕ. Εγώ ήμουν μέχρι Πέμπτη, Παρασκευή, κάθε λεπτό, εκεί στους γερανούς μήπως βρω το παιδί μου, ματωμένο, τραυματισμένο, όχι πεθαμένο.

Δεν υπήρχαν καν τσιμέντα. Οι γερανοί δούλευαν με κάτι τακάκια ξύλινα για να βγάλουν τα βαγόνια. Πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι έριξαν τσιμέντα για να δουλεύουν οι γερανοί;», τόνισε.

«Δεν είναι μόνο το μπάζωμα, ήρθαν 100 φορτηγά πήραν χώματα, 40 πόντους πάνω έσκαβαν. Υπήρχε και η Πυροσβεστική και άλλα άτομα. Άλλα 10 φορτηγά ήταν παρόντα όταν έφευγα τα φορτηγά από το σημείο. Ένας κατέγραφε τα φορτηγά, ο άλλος κοιτούσε με drone και άλλα 3 – 4 άτομα από Περιφέρεια και Πυροσβεστική», συνέχισε.

Τέλος υπογράμμισε πως «της Περιφέρειας ήταν σίγουρα 2 – 3 άτομα και από την ΠΟΥ. Ξέρω χρόνια τον Κώστα Αγοραστό. Πήρε εντολές και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Να πει τα ονόματα από τα οποία πήρε εντολή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ