Μυστήριο με τον θάνατο της Σταυρούλας – Το εύρημα στον λαιμό της

447

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Φως στο τούνελ” εντοπίστηκε σημαντικό στοιχείο στη σορό της άτυχης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, κατά την διάρκεια της ιστολογικής εξέτασης.
Το εύρημα που αποκτά άλλη βαρύτητα γιατί βρέθηκε σε σορό με προχωρημένη σήψη, δείχνει προθανάτια κάκωση που αποκλείεται να έχει προκληθεί από βράχους ή άλλο αντικείμενο από την παραμονή της σορού στη θάλασσα.

Στα εργαστήρια έγινε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ειδική χρώση στην περιοχή του λαιμού, στα μαλακά μόρια του τραχήλου που βρέθηκε η κάκωση.

Το σοβαρό αυτό εύρημα απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση.

Την πληροφορία της εκπομπής επιβεβαίωσε τόσο ο τεχνικός σύμβουλος της βιολογικής οικογένειας της Σταυρούλας ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, όσο και ο δικηγόρος της Στέλιος Σούρλας.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά 53 χρόνων χάθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου από την παραλία ΕΔΕΜ στο Παλαιό Φάληρο και το πτώμα της εκβράστηκε τέσσερις μέρες μετά στη θάλασσα του Πόρου. Από λάθος των αρχών παρέμεινε επί έξι μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά.

Πηγή: anikolouli.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ