Νέο έργο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

1504

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες ύψους 1.800.000 ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για τη βελτίωση σημείων των εθνικών και επαρχιακών οδών αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας που παρουσιάζουν αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο. Συγκεκριμένα το έργο αφορά στους οδικούς άξονες: ε.ο. Λάρισας – Φαρσάλων, ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης, π.ε.ο Λάρισας – Βόλου, επ.ο. Λάρισας – Αγιοκάμπου, ορεινό κύκλωμα Ελασσόνα – Καλλιθέα- Καρυά – Καλλιπεύκη – Γόννοι, π.ε.ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας και ε.ο. Ελασσόνας προς Δεσκάτη.
«Συνδέουμε τις ανθρώπινες κοινότητες με ασφάλεια. Επενδύουμε σε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων Δοκιμαζόμαστε καθημερινά στην πράξη και στο πεδίο των γεγονότων. Χτίζουμε το τώρα, στηρίζουμε το αύριο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ