Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024

175

Ενημερωτική εκδήλωση από το τμήμα ΑΧΕΠΑ Λάρισας “P. Baltis”.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων, το Τμήμα της ΑΧΕΠΑ Λάρισας “P. Baltis”, διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 19:00, στο Ξενοδοχείο Divani Palace, ενημερωτική εσπερίδα, με ελεύθερη είσοδο, με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής, σχετικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ο Καθηγητής  Αιματολογίας κ. Γεώργιος Βασιλόπουλος στην ομιλία του με τίτλο «Νέα Φάρμακα στις νεοπλασίες η θέση της χώρας στη νέα φαρμακολογία» θα αναπτύξει τα τελευταία νέα που αφορούν στις εξελίξεις των φαρμάκων.

Ο Καθηγητής Γυναικολογίας ΕΚΠΑ κ. Θεοχάρης Παπαγεωργίου θα προλογίσει τον ομιλητή και θα αναφερθεί συνοπτικά στο έργο του.

Ο Καθηγητής Χειρουργικής και Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Δημήτριος Ζαχαρούλης, στην κεντρική ομιλία θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο: «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024».

Η εισήγηση θα περιλαμβάνει μια εκλαϊκευμένη ανάλυση για το τι είναι καρκίνος, τι μορφές έχει και θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που απασχολούν το κοινό. Θα αναφερθεί στα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν από την εφαρμογή νέων αντικαρκινικών φαρμάκων, καθώς και νέων χειρουργικών τεχνικών και τεχνολογιών. Επίσης θα σχολιαστεί η σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα και οι μελλοντικές κατευθύνσεις στην αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κώστα Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Αθανάσιος Κουτσούκης και ο Κυβερνήτης της AHEPA Hellas κ. Χρήστος Καραπιπέρης.

Τα έσοδα από τους Χορηγούς της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, προαιρετικά μπορείτε να εγγραφείτε στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/X7CTtLsh3kHqWuLz7

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ