Ο Λαρισαίος Αλέξης Μπατρακούλης κατέκτησε το «Όσκαρ» του Fitness – Δείτε το βίντεο της βράβευσης

1584

Την απόλυτη αναγνώριση έζησε ο Λαρισαίος Αλέξης Μπατρακούλης με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον κορυφαίο διαγωνισμό ανάδειξης του Προσωπικού Γυμναστή της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για το λεγόμενο «Όσκαρ» των επαγγελματιών του Fitness που απονέμεται τα τελευταία 20 χρόνια από τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό Fitness παγκοσμίως IDEA Health & Fitness Association.

Ο Αλέξης μετά από μια αξιοθαύμαστη και πολυετή καριέρα ως προσωπικός γυμναστής και εκπαιδευτής επαγγελματιών του fitness τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 25 χώρες παγκοσμίως, αποτελεί τον πρώτο μη Αμερικανό που κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως διεθνής εκπαιδευτής των επαγγελματιών fitness στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τις ΗΠΑ, διδάσκοντας το δικό του εκπαιδευτικό πρόγραμμα εστιασμένο στην άσκηση και την παχυσαρκία, προσπαθώντας να προετοιμάσει τους επαγγελματίες της άσκησης σε όλον τον κόσμο, ώστε να τεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη μεγαλύτερη πρόκληση της δημόσιας υγείας του 21ου αιώνα. Για άλλη μια φορά το όνομα της Ελλάδας ακούγεται δυνατά έξω από τα σύνορα από έναν άξιο πρεσβευτή της στο χώρο της άσκησης και υγείας.

Δείτε το βίντεο της βράβευσης:

https://www.facebook.com/Alexis.Batrakoulis/videos/10216122308793415/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here