Ο λόγος στις γυναίκες! Εκδήλωση του Β. Κόκκαλη με ομιλήτρια την Έλενα Κουντουρά

225

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση «Δίνουμε στην πράξη το λόγο στις γυναίκες» που έλαβε χώρα στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα σήμερα το απόγευμα με πρωτοβουλία του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλη Κόκκαλη.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Βασίλης Κόκκαλης, βουλευτής ν.Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η κα. Άννυ Ψάρα, Αντιπρόεδρος της Πινακοθήκης Λάρισας, η κα. Νικολέττα Μπουρνόβα, δικηγόρος ΔΣΛ, επιστημονικός συνεργάτης Βουλής ενώ βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης που τόνισε ότι στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση το ψηφοδέλτιο της παράταξης τους, θα αποτελείται το 52% από γυναίκες.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης η κα. Σταυρούλα Δάσσιου, μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, η κα. Σοφία Κατσίκα, αγροτοκτηνοτρόφος, φοιτήτρια Γεωπονίας & Αγροτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κα. Κυριακή Σπανού, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ και συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Ελένη Αναστασοπούλου εκπαιδευτικός – συγγραφέας.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ