Ο Οικονομολόγος -Σύμβουλος Επιχειρήσεων Κωνσταντίνος Κλεισιάρης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας με τον Κώστα Αγοραστό

872

Τον Οικονομολόγο – Σύμβουλο Επιχειρήσεων Κωνσταντίνο Κλεισιάρη που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Ο Κωνσταντίνος Κλεισιάρης είναι Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθύνων Εταίρος της εταιρείας Van Kay Management Consulting, στην Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση την Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική. Διατέλεσε στέλεχος στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Relationship Manager στην Eurobank Χρηματιστηριακή, στην Αθήνα, Relationship manager στην Αμερικανική τράπεζα Citibank, στο Λονδίνο, associate Relationship Manager στην Ελβετική τράπεζα Julius Baer, στην Ζυρίχη, OTC Derivatives Specialist στην Αμερικανική τράπεζα State Street, στο Λουξεμβούργο, senior partner και επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην Ολυμπία Χρηματιστηριακή, στην Αθήνα.
Είναι πιστοποιημένος Ειδικός Διαπραγματευτής αξιογράφων και παραγώγων χρηματοοικονομικών μέσων από τον Όμιλο Ελληνικά Χρηματιστήρια- Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς και πιστοποιημένος Επενδυτικός Σύμβουλος από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ