Ο πολυεκατομμυριούχος Dr Χάραλντ Σάιτζ βρήκε τα ετεροθαλή αδέρφια από τη Λάρισα (Βίντεο)

1550

Ο πολυεκατομμυριούχος Dr Χάραλντ Σάιτζ, του οποίου το όνομα συγκαταλέγεται στις λίστες των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών διεθνώς, με διασυνδέσεις με αστέρες του διεθνούς τζετ σετ, αναζητεί τον Έλληνα πατέρα του στο «Γράμμα για σένα»

Ο Χάραλντ γεννήθηκε στη Γερμανία από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, ο οποίος όμως τους εγκατέλειψε όταν ο Χάραλντ ήταν μόλις 3 ετών. Η μητέρα του του είπε πως ο πατέρας του τους εγκατέλειψε γιατί γύρισε στην σύζυγό του στην Ελλάδα.

Ο Χάραλντ πάλεψε πολύ στη ζωή του αλλά σύντομα είδε τους κόπους του να ανταμείβονται και ξεκινώντας ως πλασιέ για σκούπες, κατάφερε να χτίσει μια επιχείρηση-κολοσσό. Ήρθε στην Ελλάδα με τον ιδιωτικό του τζετ για να συναντήσει τη Βίκυ και με τη βοήθειά της να προσπαθήσει να βρει τον πατέρα του. Η ζωή, όμως, του επεφύλασσε άλλη μία έκπληξη. Στο πλατό θα συναντήσει τα δυο του αδέλφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του και οι στιγμές που θα διαδραματιστούν θα είναι είναι ιδιαίτερα έντονες.

Ο ίδιος υπέστη εκφοβισμό για την εξωτερική του εμφάνιση και έμαθε στη ζωή να πορεύεται μόνος. Το μυαλό του και οι ιδέες του τον εκτόξευσαν επιχειρηματικά και έφτασε να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες λίστες επιχειρηματιών στον κόσμο και να ποζάρει δίπλα σε αστέρες του διεθνούς τζετ σετ.
harald20.jpg
withsharon_stone.jpg

Το γράμμα φτάνει στα χέρια των δυο αδερφών του, που και εκείνοι εγκαταλείφθηκαν από τον πατέρα τους και η επιβίωσή τους είναι δύσκολη μέχρι και σήμερα. Μια πρώτη συνάντηση που θα λυγίσει και τον πιο σκληρό! Όπως αποκάλυψε η Βίκυ στο «Ευτυχείτε», μετά από αυτή την απρόσμενη συνάντηση ο Χάραλντ ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα για να είναι μπορεί να βρίσκεται πιο συχνά κοντά στην οικογένειά του.

harald2.jpg

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here