Πρώτη προεκλογική ομιλία στα Αμπελάκια για τον Δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη

516

Στην πρώτη του προεκλογική ομιλία στα Αμπελάκια, ο Δήμαρχος Τεμπών, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:
“Οι πρόσφατες τραγικές επιπτώσεις της κακοκαιρίας, με ώθησαν να αφήσω πίσω μου την προεκλογική εκστρατεία και να επικεντρωθώ προσωπικά στα θέματα που απασχολούν
• κάθε περιοχή του Δήμου Τεμπών,
• κάθε κοινότητα,
• κάθε σπίτι,
• κάθε οικογένεια,
όπως έκανα άλλωστε και στα 4 χρόνια της θητείας μου ως Δήμαρχος και στα προηγούμενα 4 ως αξιωματική αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμος μας δοκιμάστηκε δύο φορές αυτή τη χρονιά: με ένα ατύχημα που στοίχισε ανθρώπινες ζωές και στοιχειώνει ακόμη την περιοχή μας και
πρόσφατα από την κακοκαιρία Daniel, η οποία αλλάζει την καθημερινότητα και τη ζωή μας συνολικότερα. Και γι’ αυτό σ’ αυτές τις εκλογές είναι οι συνθήκες που ορίζουν τις προτεραιότητες, είναι οι ανάγκες σας, οι προβληματισμοί σας, οι απαντοχές σας, οι δικές σας ελπίδες για το αύριο για σας και τα παιδιά σας.
Τα Αμπελάκια είναι ένας τόπος με Ιστορία, Πολιτισμό, Κουλτούρα, επιχειρηματικό πνεύμα και δύναμη. Συχνά λέμε «ας αφήσουμε τους προγόνους και την Ιστορία πίσω μας, κι ας κοιτάξουμε μπροστά». Όμως αυτή η Ιστορία και τα επιτεύγματα των προγόνων θα μας δώσουν ξανά τη δύναμη να παλέψουμε όλοι μαζί για να αναστήσουμε τον τόπο μας. Δουλεύουμε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, κρατώντας όμως ζωντανά τα επιτεύγματα του παρελθόντος.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ο προγραμματισμός μας και οι προτεραιότητες μας για τα Αμπελάκια για την επόμενη πενταετία είναι οι εξής:
Θα προβούμε σε βελτίωση των υποδομών της εσωτερικής οδοποιίας, με νέες ασφαλτοστρώσεις, όπως τον δρόμο από ανεμόμυλο προς Άγιο Νικόλα. Θα βελτιώσουμε την αγροτική οδοποιία με επεμβάσεις όπου χρειάζεται. Θα ανακατασκευάσουμε και θα ενισχύσουμε το υπάρχον φράγμα και θα επεκτείνουμε τα αρδευτκά δίκτυα. Επίσης, στις προτεραιότητέας μας είναι και η αναστύλωση του αρχοντικού του Δημητρίου Σβαρτς, ηασφαλτόστρωσητου περιφερειακού δρόμου από Εικονοστάσι μέχει την Δημόβρυση και ο εξωραϊσμός του χώρου στον Ανεμόμυλο και η αναστύλωσή του, ώστε ο χώρος να γίνει χώρος αναψυχής, Κύριο μέλημά μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού και η συνεργασίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους φορείς.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ