Ρένα Καραλαριώτου στον Τύρναβο. «Βιώσιμη γεωργία, στήριξη στους παραγωγούς»

2977

«Μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε μια γεωργία βιώσιμη, να έχουμε αγρότες και κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν θα έχουν ανάγκη καμία κυβέρνηση να τους δώσει επιδότηση, να μπορούν να λειτουργούν και να στέκονται μόνοι τους στα πόδια τους. Μέχρι τότε, ωστόσο, η στήριξη της πολιτείας οφείλει να είναι ισότιμη. Το ζήτημα με την ενίσχυση στα επιτραπέζια σταφύλια και τα αμύγδαλα, για μένα, δεν πρέπει να κλείσει, πρέπει να διευθετηθεί», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαρβιώτου.
Από τον Τύρναβο όπου και βρέθηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, η Λαρισαία πολιτικός μίλησε για το μέλλον του αγροτικού τομέα, τις προοπτικές και τις προκλήσεις που είναι μπροστά μας. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η κ.Καραλαριώτου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, κ.Γιάννη Κόκουρα, στο Δημαρχείο της πόλης.
«Στα χρόνια που έρχονται, μπορούμε και πρέπει να φέρουμε το Νομό Λάρισας στο επίκεντρο των αποφάσεων για το μετασχηματισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Η μεγάλη πρόκληση είναι να αξιοποιήσουμε σωστά τις ευκαιρίες από το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ και τη νέα ΚΑΠ.


Για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, αλλά και να δώσουμε νέα πνοή και δυναμισμό στον πρωτογενή τομέα. Για να εισάγουμε νέες τεχνολογίες στον αγροτικό τομέα. Για να μειώσουμε το κόστος παραγωγής, για να κάνουμε τα προϊόντα μας πιο ανταγωνιστικά. Για να στηρίξουμε τη νέα γενιά αγροτών. Για να διεκδικήσουμε νέα αρδευτικά έργα και λύσεις στο υδατικό πρόβλημα.
Για να θωρακίσουμε τους αγρότες μας ενάντια στους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής. Με αποτελεσματική εκπροσώπηση, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων, έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζητώ τη στήριξή σας, για να δώσω τη μάχη αυτή από την πρώτη γραμμή», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ