Στην έδρα του ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας επιστρέφει ο Αγοραστός

475

Ο Κώστας Αγοραστός κλείνει σε λίγες μέρες έναν μεγάλο και σημαντικό κύκλο ως ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης της Θεσσαλίας.

Ο απολογισμός του, στη μεγάλη εικόνα, κι αν θέλουμε να δούμε με ψυχραιμία τα πράγματα έχει θετικό πρόσημο καθώς στα 14 αυτά χρόνια της θητείας του η Θεσσαλία άλλαξε, ολοκληρώθηκαν τα βασικά και τα επαρχιακά οδικά δίκτυα, φράγματα, περιβαλλοντικά έργα (η λίμνη Κάρλα βραβεύτηκε από την Ε.Ε.), έργα πολιτισμού και ανάπτυξης του τουρισμού (π.χ. υποβρύχιο μουσείο στην Αλόννησο) κ.α..

Ο ίδιος επιστρέφει πια στα Ακαδημαϊκά του καθήκοντα και από 1η Γενάρη στην έδρα του ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Σε δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός δήλωσε πως είναι έτοιμος πλέον να αποχωρήσει για να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

«Φάνηκε στην πορεία ότι εγώ δεν ασχολήθηκα με τις εκλογές, στην πρώτη γραμμή ήμουνα και βοηθούσα τον κόσμο. Αν δεν ήμουνα έξω, όπως λένε κάποιοι, τότε πώς μου επιτέθηκαν αυτοί που μου την είχαν στημένη;

[…]

Εγώ έχω δουλειά να κάνω στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και επιστρέφω κανονικά στην έδρα του καθηγητή από την 1η Ιανουαρίου. Από κει και πέρα, θα μείνω προς το παρόν στο περιφερειακό συμβούλιο και βλέπουμε.»

Πηγή: makthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ