Στην Ελασσόνα για εμβόλιο οι άνω των 85 της περιοχής Τεμπών.

69

Όσοι από τους κατοίκους, άνω των 85, της περιοχής ζήτησαν μέσω των φαρμακείων της περιοχής να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους (covid-19), αυτόματα με την εισαγωγή του ΑΜΚΑ τους το σύστημα τους κλείνει ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, το οποίο μετά τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας – Πανεπιστημιακό και Γενικό – είναι το τρίτο εμβολιαστικό κέντρο στο νομό Λάρισας και αυτό λόγω έλλειψης της ανάλογης υλικοτεχνικής υποδομής στα υπόλοιπα Κέντρα υγείας του νομού.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμβολιασμοί στο Κ.Υ. Γόννων θα ξεκινήσουν κανονικά με τρεις εμβολιαστικές γραμμές από τις 5 Φλεβάρη 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ανάλογα με την ηλικιακή τους κατάταξη και κατηγορία να φροντίσουν όταν οριστούν οι αντίστοιχες ημερομηνίες για τα ραντεβού τους, τα οποία ως γνωστόν γίνονται με τρεις τρόπους :
1ον. Αυτόματα εάν έχουν κάνει άυλησυνταγογράφηση
2ον. Μέσω των ΚΕΠ της περιοχής τους και
3ον. Από τα Φαρμακεία της περιοχής τους.
Τώρα σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού η περιοχή μας (δήμος Τεμπών) θεωρείτε από τους ειδικούς ως μία από τις πιο καθαρές περιοχές του νομού και της χώρας, ενώ τα όσο κρούσματα εμφανίστηκαν ήταν ήπιας μορφής και τα περισσότερα αντιμετωπίστηκαν από το Κ.Υ. Γόννων και οι ασθενείς έμειναν στα σπίτια τους.
Να τονίσω τέλος ότι στο Κ.Υ. Γόννων γίνονται καθημερινά τεστ για τον κορονοϊό μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με τους αρμόδιους του κέντρου στο τηλέφωνο 2495-350.000.
Ρεπορτάζ : Δημήτρης Ζ. Γουγουλιάς

Στην Ελασσόνα για εμβόλιο οι άνω των 85 της περιοχής Τεμπών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here