Συμπαράταξη Λαρισαίων: Διαρκής εξέλιξη προς το μέλλον μαζί με την θετική μεταμόρφωση του Δήμου

3364

• Στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο, ενόψει των δημοτικών εκλογών

Το νέο ανανεωμένο λογότυπο της, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, παρουσιάζει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Τα νέο λογότυπο της παράταξης της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί εξέλιξη της παλιάς εκδοχής, αφού και αυτό επικεντρώνεται στη λέξη «Συμπαράταξη», το ξεχωριστό, πρωτοποριακό, πετυχημένο και νικηφόρο αυτοδιοικητικό εγχείρημα που ενώνει πολίτες με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές, με μοναδικό στόχο την εξέλιξη της πόλης, του Δήμου και των πολιτών.

«Εξελισσόμαστε και εμείς μαζί με την θετική μεταμόρφωση της πόλης. Με σταθερή πυξίδα μας τις βασικές αρχές της παράταξης που εμπιστεύτηκαν οι πολίτες της Λάρισας, προχωρούμε με σχέδιο, όραμα και αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα και στην επόμενη περίοδο για το Δήμο μας» τόνιζαν με έμφαση στελέχη του συνδυασμού του δημάρχου Λαρισαίων

Η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» εξάλλου ως πρωτοποριακή και προωθητική αυτοδιοικητική δύναμη κατάφερε να λειτουργήσει με αφοσίωση στα θέματα της πόλης, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με εργατικότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως με σεβασμό στους συμπολίτες και τις ιδιαιτερότητες της πόλης. Μια παράταξη που απαρτίζεται από ανθρώπους, που έδωσαν κύρος στο θεσμό και την πόλη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ